Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Ню Мексико

Имоти за продажба в Ню Мексико

Ню Мексико граничи на кратко разстояние на юг с Мексико; на изток с Тексас и Оклахома; на запад граничи с Аризона.

Ню Мексико е държава в югозападната част на САЩ. Близо до Колорадо. Тя включва пустинята Чихуахуа и планината Сангре де Кристо. Столицата, Санта Фе, основана през 1610 г., е известна със своите луксозни бани и испанска колониална архитектура. Градът е и център на оживена художествена сцена, на музея Georgia O'Keeffe, който съхранява иконичните картини на художника и операта на открито в Санта Фе, поради което може да бъде добро място за търсене на имот за продажба в Ню Мексико.

Състоянието на Ню Мексико, известно като "Земята на чародеянията", е 47-та държава, добавена към Съединените щати. Това е петата по големина държава по големина, но въпреки това населението на страната е едва 36-то. Има три американски резервации и 19 pueblos.
Икономиката зависи до голяма степен от американските военни. Има няколко армейски и военновъздушни бази и други инсталации като полета за тестове и маневриране и тестови полета. Ню Мексико също е дом на множество технологични лаборатории.
След като влезе в Съюза през 1912 г. като 47-та държава, Ню Мексико сега запазва повече от преди си. културното наследство на почти всяка друга държава. Благодарение на това солидно испанско наследство, населението на Land of Enchantment е над 46% испанци, което е най-високият процент в страната, а други 9% са идентифицирани като индианци, третият най-висок процент в САЩ. 36% от новите мексиканци говорят на език, различен от английския, който е на второ място след Калифорния, а държавата е една от четирите малцинствени държави, заедно с Калифорния, Хавай и Тексас.

Не е чудно, че много американци не вярват, че Ню Мексико е част от Съединените щати заради различията си с останалите щати на САЩ.

Ако ловите имот за продажба в Ню Мексико, можете да видите живописната столица Санта Фе и очарователния град Таос, който привлича милиони туристи всяка година в своите галерии, музеи и колониални площади. Те също така идват за деветте държавни ски курорта, включително основната скиорска дестинация на ски долината Таос. Друг фаворит на посетителите е новата уникална мексиканска кухня на държавата, която включва синя царевица, пионски орехи, сопапили, месо от адовада и преди всичко зелен пипер.

Огромната пустиня в Ню Мексико и ниската гъстота на населението правят държавата подходяща за изследователски съоръжения за ядрени оръжия, включително Националната лаборатория в Лос Аламос. Впоследствие в Ню Мексико бе открита Национална лаборатория „Ню Мексико Сандиа“, друго изследователско съоръжение за отбранителни технологии и пилотната инсталация за изолиране на отпадъци, единственият обект за изхвърляне на ядрени отпадъци в страната.

Още по-висок е Лос Аламос, с голяма концентрация на учени и изследователи, работещи в Националната лаборатория в Лос Аламос.

Пазарът на недвижими имоти в Санта Фе е сред най-скъпите в Ню Мексико, въпреки че стойностите на Санта Фе не са сред най-скъпите в Америка, така че може да бъде много интересно място за вашия имот за продажба в Ню Мексико.

Еднофамилните къщи са най-често срещаният тип настаняване в Санта Фе, което представлява 57,16% от жилищните единици в града.

В сравнение с Ню Мексико, последната годишна оценка на Santa Fe е над 90% от другите градове в Ню Мексико.

Едно много важно нещо, което трябва да имате предвид, е, че това са средни стойности на оценка за града. Отделните квартали в Санта Фе се различават по своя инвестиционен потенциал, понякога за голяма сделка.

Пазарът на недвижими имоти в Албакърки се развива доста добре и е интересен за продажба на имоти в Ню Мексико. Всъщност цифрите изглеждат по-добри от предишните години. По това време в Албакърки има около 2 900 домове. Този път миналата година имаше 3 600 души.

Дори ако търсенето на имоти за продажба в Ню Мексико се увеличава, увереността за изграждането им намалява.

Най-вече това се дължи на липсата на инвентаризация на партиди, липса на работна ръка, липса на дървен материал, който се случва, и разбира се, лихвените проценти също засягат това.

Така че преди да вземете решение за покупка на имот за продажба в Ню Мексико, трябва да вземете предвид много фактори.

  •  
    Преместване в Ню Мексико. Емигрирайте и живейте в Ню Мексико

      Продължавайки да анализираме най-красивите нации на американския континент, не можем да не споменем уникална по рода си земя. Както е известно, Америка е държава, която приветства много етнически групи, поради което е невъзможно да не намери своето собствено измерение. Днес решихме да анализира ...

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 16994

За продажба Тристаен, Ню Мексико, Santa Fe, Santa fe, via de

1,110,043.63BGN
За продажба
Тристаен

334 m²
Отличен апартамент за продажба
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB